למי שעף על העוגיות של פסח הנה הגרסא שלנו
מצרכים:
3 חלבונים
3 כפות סוויטאנגו (לסוכריות טבעיות)
כוס קוקוס טחון (לגרסת הקוקוס)
כוס שברי בוטנים (לגרסת הבוטנים)
כף חמאת בוטנים
אופן הכנה:
1. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב.
2. מוסיפים את הסוויטאנגו וממשיכים להקציף עד שהתערובת מתייצבת.
3. אם מכינים את גרסת הקוקוס, מוסיפים כוס קוקוס טחון ומערבבים בעדינות.
4. אם מכינים את גרסת הבוטנים, מוסיפים כוס שברי בוטנים וכף חמאת בוטנים ומערבבים היטב.
5. מניחים את התערובת במנג'טים קטנים (למראה חמוד ומינימליסטי).
6. אופים בחום של 170 מעלות במשך 10-15 דקות, עד שהעוגיות משחימות.
בתיאבון!
1 comment
עשיתי את גירסת הקוקוס עם כף חמאת שקדים. מעדן!!! אימצתי!