חומרים:
כוס וחצי קמח שקדים (150גרם)
3 כפות פסיליום
כפית אבקת אפיה
ביצה
חצי כוס מים
קורט מלח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה מוסיפים את כל החומרים הנוספים מערבבים היטב מניחים כ5-10 דקות מנוחה מחלקים ל6 עיגולים שווים מניחים על נייר אפיה ומעליהם עוד נייר אפיה ובעזרת מערוך משטחים למיני עיגולים …אופים כ10-15 דקות ב180 מעלות …
לאחר שמתקרר צולים טיפונת על להבת הגז…
חלום 💃
14 comments
בוקר טוב.נרשמתי לקבוצה בעקבות המלצה חמה של חברת ילדות.האם ניתן לדעת את כמות הקלוריות בכל הצעה שלך?
תכתבי בגוגל אנלייזר מתכון תכניסי את המתכון ותוכלי לדעת
ניתן להקפיא?
כן
מה ניתן לעשות אם אין לי פביליון?
רשום למטה במתכון
האם ניתן להחליף את הביצה במשהו אחר?
לא
האם ניתן לאפות בסיר פיתות? האם יהווה תחליף גם לשלב בצלייה?
הפיתות משגעות הכנתי בשבוע האחרון פעמיים …עונג צרוף
הכי דומה לי לפיתה או לחם בכלל
המון תודה
שמחה שאהבת 😊
היי יקרה,
ראיתי שבהרבה מתכונים שלך כתוב פסליום,
האם כל פסליום שאני קונה בבית טבע (לצרכי בריאות ופעילות מעי), מתאים לאפיה?
תודה!
כן
תודה