חומרים:
כוס וחצי קמח שקדים (150גרם)
3 כפות פסיליום
כפית אבקת אפיה
ביצה
חצי כוס מים
קורט מלח
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה מוסיפים את כל החומרים הנוספים מערבבים היטב מניחים כ5-10 דקות מנוחה מחלקים ל6 עיגולים שווים מניחים על נייר אפיה ומעליהם עוד נייר אפיה ובעזרת מערוך משטחים למיני עיגולים …אופים כ10-15 דקות ב180 מעלות …
לאחר שמתקרר צולים טיפונת על להבת הגז…
חלום 💃
9 comments
בוקר טוב.נרשמתי לקבוצה בעקבות המלצה חמה של חברת ילדות.האם ניתן לדעת את כמות הקלוריות בכל הצעה שלך?
תכתבי בגוגל אנלייזר מתכון תכניסי את המתכון ותוכלי לדעת
ניתן להקפיא?
כן
מה ניתן לעשות אם אין לי פביליון?
רשום למטה במתכון
האם ניתן להחליף את הביצה במשהו אחר?
לא
האם ניתן לאפות בסיר פיתות? האם יהווה תחליף גם לשלב בצלייה?