חומרים
2 כוסות קמח שקדים
4 כפות פסיליום *
2 כפות טחינה גולמית
3/4 כוס מים
קורט מלח
כפית אבקת אפיה
אופן הכנה
מערבבים את החומרים היטב נותנים לזה לנוח 5-7 דקות
יוצרים כדורים מניחים על נייר אפיה ומשטחים בידיים רטובות
אופים כ15 דקות ב180 מעלות עד להדחמה לאחר מכן צולים על אש קטנה
טעים מאד יצאו כ9 פיתות
*במקום הפיסיליום ניתן לשים קמח קוקוס באותו יחס
או קמח שקדים בכמות כפולה מהפסיליום
פיתות טבעוניות
previous post
2 comments
תודה שאת קיימת <3
💜