חומרים
כוס וחצי קמח שקדים
5 כפות טחינה
3 כפות פודינג וניל
אופן הכנה
מערבבים בקערה את כל החומרים לבצק משטחים בין 2 ניירות אפיה וחותכים לריבועים ( כמו קרקרים ) ניתן לפזר קינמון / ציפורן , מכניסים לתנור חום 180 מעלות כ- 10- 12 דקות אפיה , פריכות וטעימות מאד
בתיאבון
12 comments
תודה על המתכונים שאת משתפת,מאד יעזור אם תצייני כמות פחמימות
תכניסי לאנלייזר מתכון ותבדקי
תודה!
הכוונה היא לטחינה גולמית, נכון?
הבצק לא נהיה בצק, נשאר פירורי. איך אפשר לגרום לו "להתבצק"?
תודה 🙂
תוסיפי עוד כף טחינה גולמית
תודה רבה 🙂
איפה שומרים?
יצא ממש טעים!!!
קופסא אטומה
היי גולדי,
האם בסופר ישנו פודינג שיתאים לחולי סוכרת ?
יש של סוויטאנגו הוא היחיד
היי גולדי,
האם יש בסופר פודינג שיתאים לחולי סוכרת ?
תודה.
פיזרתי מעל קינמון. יצא טעים ביותר.
הבעיה שהעוגיות התפוררו (מה שלא הפריע לנו לאכול אותן)
להבא תוסיפי עוד טיפונת טחינה ואל תוציאי מהתבנית עד שיתקררו