מרכיבים
– 1/4 כוס שמנת מתוקה 38%
– 1 כף זרעי צ'יה
– 1 כפית חמאת בוטנים טבעית
*לטופינג:*
– 1 כף פירות יער קפואים
– 1 כפית ממתיק סוויטאנגו
– 1 כפית שברי אגוזים
אופן ההכנה
1. מערבבים את השמנת המתוקה, זרעי הצ'יה, וחמאת הבוטנים בקערה קטנה.
2. מכסים ומעבירים למקרר למשך מספר שעות, עד שהצ'יה סופגת את הנוזלים ומתקבל מרקם סמיך.
הכנת הטופינג
1. מניחים את פירות היער הקפואים והממתיק בקערית, ומכניסים למיקרוגל לדקה, עד שהתערובת מתמזגת.
2. שופכים את הטופינג מעל המעדן המצונן ומפזרים מעל שברי אגוזים.
**הגשה**
ניתן להגיש מיד או לשמור במקרר עד להגשה.
מעדן צ'יה בשלוש שכבות
previous post