רוצה משהו מתוק, עשיר, דל פחמימות וקיטוגני? הפינוק הזה הוא תשובה מושלמת. כל שכבה מלאה בטעמים: בסיס שקדים, שכבת חמאת בוטנים קרמית ושכבת שוקולד מריר.
מצרכים (לתבנית 30×30 ס"מ):
שכבה ראשונה – בסיס שקדים
150 גרם קמח שקדים
150 גרם חמאה מומסת
3 כפות סוויטאנגו (ממתיק טבעי)
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל החומרים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. משטחים בתבנית 30×30 ס"מ.
שכבה שניה – קרם בוטנים
100 גרם חמאת בוטנים טבעית
100 מ"ל קרם קוקוס
2 כפות סוויטאנגו
אופן הכנה:
1. מערבבים היטב ומשטחים על שכבת הבסיס.
2. מכניסים למקפיא ל-10 דקות להקשייה קלה.
שכבה שלישית –
100 גרם שוקולד 90% מוצקי קקאו
100 מ"ל קרם קוקוס
3 כפות סוויטאנגו
אופן הכנה:
1. ממיסים את כל החומרים במיקרוגל או בן מארי.
2. משטחים על השכבה השנייה.
3. מקררים במקרר כ-2 שעות.
4. חותכים לקוביות ומגישים.
טיפ: ניתן לשמור במקרר עד שבועיים, ואם רוצים קירור מהיר אפשר במקפיא. סה"כ גרם פחמימה לכל התבנית: ≈ 40 גרם פחמימה חיחקתי ל20 קוביות
חטיף שלושת השכבות דלפ קיטו
previous post