חצי כוס חמאת בוטנים
כוס קוקוס טחון
3 כפות שמן קוקוס מומס
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
לערבב הכל לשטח בתבנית מאפינס
לקרר במקפיא כ10 דקות
100 גרם שוקולד 85%
2 כפות שמן קוקוס
15 טיפות סוכרלוז
להמיס במיקרו כ40 שניות
ולשטח על השכבה הראשונה …
שוס!!!
חצי כוס חמאת בוטנים
כוס קוקוס טחון
3 כפות שמן קוקוס מומס
15 טיפות סוכרלוז נוזלי
לערבב הכל לשטח בתבנית מאפינס
לקרר במקפיא כ10 דקות
100 גרם שוקולד 85%
2 כפות שמן קוקוס
15 טיפות סוכרלוז
להמיס במיקרו כ40 שניות
ולשטח על השכבה הראשונה …
שוס!!!
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
30 comments
הי, החטיף המטריף לא דורש אפייה?
לא
באילו כמויות של מייפל ניתן להמיר את הסוכרלוז?
תנסי כף …ותטעמי
כמה גרם פחמימה יש באחד כזה?
להכניס לאנלייזר מתכון
במה אפשר להחליף את השמן קוקוס?
חמאה
איך שומרים? במקרר / מקפיא
וכמה יחידות מתקבלות
12 יחידות …מקרר/מקפיא
יצא מעולה!!!
הכנתי בתבנית של 18 יחידות.
נפלא
איך להמיס שמן קוקוס?
אפשרי במיקרו 20 שניות
היי גולדי, תודה, רעיון במה אפשר להחליף את הקוקוס?
קמח שקדים יחס כפול
אפשר להמיר סוכרלוז נוזלי בשקיקי אבקת סוכרלוז? אם כן בכמה שקיקים?
עדיף לא להשתמש באבקות
בסכרת הריון הכנתי ויצא מושלם. רוצה להכין לאירוע. אבל לילדים אז לא עם סוכלרוז. מה ניתן במקום? גם סוכר אפשרי וכמה זמן זה יכול להחזיק בחוץ אחרי הקפאהאו שיש דרך לשים את זה על שולחן מתוקים ושלא יהרס? כי מהקפאה זה מושלם.
יכוךה גם לילדים עם סוויטאנגו – וגם עם סוכרלוז…יחס סוכרלוז לסוויטאנגו 5 טיפות סוכרלוז= כף סוויטאנגו= כף סוכר
אפשר גם סוכר אבל זה לא יותר בריא זה בטוח
תודה. ניתן להשאיר בחוץ? מיועד לבר המתוקים בארוע
עד לפני הארוע לשמור במקרר …
היי גולדי,
שתי שאלות.
שמן קוקוס הכוונה לשמן קוקוס שמגיע בצנצנת כזאת? שנראה כמו שלג? חחח ולא כמו שמן ממש, נכון?
ועוד שאלה- אם אין לי סוכרלוז נוזלי, אפשר סוויטאנגו או שיש לזה טעם אחר?
תודה רבה!!
שמן קוקוס – כן
5 טיפות סוכרלוז=1 כף סוויטאנגו
שלום גולדי , לגבי גרם שוקולד 85% , יש בזה הרבה סוכר , האם זה בסדר או שאת ממליצה על סוג מסוים של שוקולד , תודה והמשך יום נעים
אני ממליצה על לינדט ותמיד תעדיפי 90%
היי,אפשר לשתמש באריטריתול? ואם כן,איך להמיר?כמו סוויטאנגו?
אפשרי באותה כמות
היי אפשר להמיר שמן קוקוס לחמאה?
אפשרי אבל לא אותו אפקט