חזה עוף וברוקולי
חומרים:
חצי קילו פילה עוף
ברוקולי סנפורסט
תיבלון:
שמן קוקוס
מלח הימלאיה
פלפל שחור
תבלין שווארמה
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי התיבלון
מניחים את החזה עוף בפנים כחצי שעה
במקביל במיקרו מכניסים חצי שקית ברוקולי ל5 דקות בעוצמה גבוהה ולאחר מכן מתבלים באותם חומרי תיבול
נינגה
מפעילים את הנינגה על תוכנית גריל מדיום – 16 דקות
מכניסים את החזה עוף בתום 6 דקות מכניסים את הברוקולי
הופכים כשנינגה מבקש to flip
לאחר הסיום משאירים עוד מספר דקות
הוראות תנור 180 מעלות טורבו כ45 דקות
2 comments
בכל המתכונים שרשמת כאן תכנית גריל, השימוש של הנחת המזון על פלטת הגריל של הנינגה או בתוך סיר הצלייה?
אני מדתמשת בתבנית ( בלי הפלטה) שמה נייר אפיה ועליו את העוף