בצק 1
לערבב בקערה:
כוס וחצי קמח שקדים,
50 גרם חמאה רכה,
3 כפות סוויטנאגו
2 כפות קמח קוקוס
תמצית וניל טהור,
ביצה
לתת לזה לנוח כרבע שעה במקרר אם
עדיין רך להוסיף כף קמח שקדים
לערבל לבצק,לקרוץ עיגולים.
ולשטח על נייר אפיה
על העיגולים במרכז להניח את המילוי ואז ליצור משולשים.
בצק 2
150 גרם מוצרלה
150 גרם קמח שקדים
2 כפות סוויטאנגו
להמיס הכל במיקרו כדקה עד דקה וחצי
לשטח בין 2 ניירות אפיה לקרוץ לעיגולים
מילוי:
1/4 כוס שמנת טרה38% ,
2 כפות סוויטאנגו
30 גרם שוקולד 85%
להמיס במיקרו כ30 שניות,
להוסיף חצי כוס קוקוס,
או פרג או שנהם לפי העדפה וטעם
לאפות בתנור כ20 דקות בחום של כ160 מעלות…
2 comments
היי גולדי עשיתי בדיוק לפי המתכון והבצק ברגע שאני קורצת עיגולים מתפורר יש לך פיתרון? תודה רחלי
לקרוץ לעיגולים קטנים כך אני עשיתי וזה מצליח בלי להתפרק