150 גרם קמח שקדים
70 גרם חמאה מומסת
4 כפות סוויטאנגו
כפית תמצית וניל
כפית אבקת אפיה
3 ביצים
50 גרם שברי אגוזי מלך
2-3 כפות מייפל אפס פחמימה
אופן הכנה
לערבב בקערה את קמח השקדים עם חמאה וממתיק לשמור כ4 כפות מהעיסה
להוסיף את שאר החומרים ולשטח בתבנית אינגליש קייק לערבב את בצק הפירורים עם האגוזים ולפזר מעל העוגה ומעל לצקת בעזרת כף מייפל
להכניס לתנור בחום 170 מעלות כ20 עד 25 דקות
אם רוצים להכין פרווה את החמאה ניתן להמיר בשמן קוקוס או חמאת שקדים/בוטנים/לוז…
עוגת אגוזים ומייפל של וולדן פארמס מושלמת לראש השנה
previous post
3 comments
היי גולדי,
שאלה בבקשה:
איפה מוכרים מייפל של 0 פחמימות ?
היי רק בחול iherb
היי גולדי,
רוצה לדעת מה מחיר המייפל -ללא הפחמימות שאת ממליצה ?
והם אפשר בבקשה לקבל קישור לרכישת המייפל בזה שאת קונה ב- iherb ?