עלי לזניה
לערבב בקערה קטנה היטב
2 ביצים
3 כפות חמאת שקדים
קורט מלח
לשטח ב6 תבניות אינגליש קייק מקרטון שכבה דקה ניתן לאפות כל תבנית במיקרו כדקה או לחילופין לאפות כ5 דקות בתנור…
מילוי
לשים בקערה מתאימה למיקרו 800 גרם מיני ברוקולי(סנפורסט) 3 דקות עירבוב ועוד 3 דקות ..
להוציא ולסחוט, לקערה ,להוסיף קוטג' 9%
100 מ"ל שמנת חמוצה
100 גרם פטה מגורדת
100 גרם מוצרלה מגורדת
2 ביצים ,מלח,פלפל שחור..
לערבב היטב..
לשטח 1/3 מהעיסה בתבנית 20×30
מעל לשים 3 עלי לזניה שוב עיסה מעל שוב עלי לזניה ומעל שכבה אחרונה של עיסת הגבינות עם הברוקולי..
לאפות בתנור בחום 170 מעלות כ30 דקות
עד להשחמה
יאמממממ?
לזניית ברוקולי דלת פחמימה
previous post
1 comment
היי גולדי יקרה,
כול הכבוד ויישר כח על כול המתכונים הנפלאים שלך.
השאלה שלי בקשר ללזניה:
האם אפשר להשתמש באטריות דלות -הפחמימה כבסיס וגם כ-כיסוי ללזניה ?
כלומר:להניח שכבת אטריות בתבנית ,
מעליהם את תערובת הגבינות והביצים ,
ומעל התערובת לכסות בעוד שכבת אטריות ולאפות בתנור ?
האם זה האטריות דלות הפחמימה ישרדו את חום התנור ?
בתודה מראש שירן.