חומרים
2 כפות קמח שקדים
כפית פסיליום
ביצה
קורט אבקת אפיה
קורט מלח
מערבבים הכל מוסיפים 2 כפות מים
מניחים את העיסה בקופסא מלבנית מתאימה למיקרו מחממים במיקרו כ1.20 דקות
מוציאים צורבים על מחבת חמה
ומחלקים ל2 משולשים
קל מהיר וטעים
חומרים
2 כפות קמח שקדים
כפית פסיליום
ביצה
קורט אבקת אפיה
קורט מלח
מערבבים הכל מוסיפים 2 כפות מים
מניחים את העיסה בקופסא מלבנית מתאימה למיקרו מחממים במיקרו כ1.20 דקות
מוציאים צורבים על מחבת חמה
ומחלקים ל2 משולשים
קל מהיר וטעים
שמי גולדי אלישר הצטרפתי לקהילת הסוכרתיים בשנת 2015 ומאז מובילה קבוצת ענק בפייסבוק לתזונה דלת פחמימה ... הכל זהב מתכונים של גולדי לסוכרתיים
10 comments
עד כמה הפסיליום זה חובה וחלק קריטי ברכיבים? אם אין לי בבית ואני עדיין רוצה להכין את הלחם, זה אפשרי?
זה אפשרי אבל המרקם אחרת לגמרי יותר קרוב לעוגה מאשר ללחם
שוס 🙂 ניסיתי אתמול בלי פסיליום – יצא מעולה.
היום אנסה עם פסיליום.
נראה לי שזה יהיה "הכריך" שלי כל יום.
תודה גולדי יקרה.
הפסיליום ממצק …לי חשןב מרקם הלחם
בדיוק
ניסיתי עכשיו עם הפסיליום….הרבה יותר טעים !
לא ברור כמה דקות במיקרו?
דקה ועשרים שניות
הי גולדי
יצא ממש טעים!! תודה על המתכון!
את יודעת אם אפשר להכין מראש?
נוצר, שיהיה מוכן לארוחת בוקר,אז להכין בערב לפני?
תודה מראש
אפשרי להכין ולהקפיא