חומרים
3 כפות פסיליום
3 כפות פשתן זהוב טחון
2 כוסות אוניברסליים קמח שקדים
כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח הימאלייה
2 ביצים
חצי כוס מים – עד 3/4 כוס
כף שומשום
אופן הכנה
שמים את כל החומרים בקערה מערבבים היטב מניחים בתבנית סילקון אינגליש קייק ומעל מפזרים שומשום
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ15 דקות
מקררים חותכים ונהנים
לגיוון ניתן להוסיף זעתר / שום / צ'ילי חריף/ קצח
לחם פשתן זהוב ביתי דל פחמימה
previous post
12 comments
גולדי, הכנתי יצא טעים – תודה!
רציתי לשאול הפסיליום לא משפיע על הסוכר בדם הוא מכיל המון פחמימה?
ב3 כפות יש 32 גרם פחמימה.
פסיליום זה סיבים … ולכן כמעט ולא מזיז לרמות הסוכר תחשבי אותו כ 5 גרם פחמימה ל100 גרם
נראה מעולה! אפשר עם פשתן כהה במקום זהוב? זה מה שיש לי בבית…
תודה 🙂
אפשרי…
הלחם הזו יוצא מספיק יציב כדי להכין ממנו נגיד טוסט (כזה עם גבינה) בטוסטר או לשים במצנם?
כן
שלום, מה ניתן להוסיף במקום הפסיליום?
ניתן להחליף את הפסיליום בקמח שקדים ( לא יצא אותו הדבר) יחס כפול
איפה קונים פשתן טחון זהוב? בכל מקום שחיפשתי ידעו לתת לי רק זרעי פשתן
לא קריטי … יש מספר בתי טבע שנתקלתי בהם
הי תערובת הבצק אמורה לצאת סמיכה מאוד או דלילה?
סמיכה