חומרים
חבילת פודינג שוקולד סוויטאנגו
כוס קמח שקדים
150 מ"ל חלב קוקוס
3 ביצים
תמצית וניל
2 כפות חמאת בוטנים
2 כפות פירות יער לבחירה
אופן הכנה
מערבבים הכל בקערה
מניחים בתבנית סיליקון או מנג'טים
אופים בחום 180 מעלות כ25 דקות
**
ניתן להחליף את הפודינג שוקולד בפודינג וניל
ניתן להוסיף 4 כפות קקאו אורגני
**
למי שחי בחול ואין סוויטאנגו
שימו במקום
כוס קמח שקדים
4 כפות קקאו
ממתיק
4 comments
אפשר להחליף את החמאת בוטנים בממרח שקדים?
כמה תמצית וניל? אפשר להחליף חלב קוקוס בחלב סויה?
כפית … לא
היי גולדי אין צורך באבקת אפיה?