בצק ופירורים
2 כוסות קמח שקדים
100 גרם חמאה מומסת
2 כפות פודינג וניל סוויטאנגו
מילוי
250 גרם מסקרפונה
250 שמנת מתוקה 38% טרה
3-4 כפות פודינג וניל סוויטאנגו
אופן הכנה
מניחים בקערה קמח שקדים,פודינג וניל סוויטאנגו
מוסיפים חמאה שהומסה במיקרו כ20 שניות
מערבבים היטב ומחלקים לשניים
חלק ראשון
חצי מהכמות משטחים בתבנית ריבוע 15×15
את החלק הנותר מפוררים ואופים
כ5-7 דקות בתנור 170 מעלות …
מוציאים ומניחים להתקרר
מילוי
מקציפים את השמנת המתוקה
כשהופכת יציבה מוסיפים את הפודינג וניל
מקציפים כדקה לאחר מכן
מוסיפים את המסקרפונה
מקציפים למרקם חלק
הרכבת העוגה:
על התחתית שופכים את המילוי גבינה
מפזרים מעל את הפירורים שיצרנו
ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים
תהנו
8 comments
כמה פחממות לפרוסת עוגה? לפי חישוב כל העוגה יוצאת 100 גרם , האם נכון?
כמה פחממות יוצאות לפרוסת עוגה? לפי חישוב שלי 100 גרם, האם זה הגיוני?
לא הגיוני תכניסי לאנלייזר מתכון
תשובה למיכל: רק 2 גרם פחמימות- יש במנה של 100 גרם.
הפודינג הוא ללא סוכר?
פודינג מיוחד לסוכרתיים נבדק עלי
היי 🙂
האם אופים את הבצק? או רק את הפרוורים של הבצק?
תודה 🙂
מאי
רק פירורים