תחתית
כוס קמח שקדים
50 גרם חמאה מומסת
2 כפות אבקת סוויטאנגו
שכבה ראשונה
מקציפים 250 מל שמנת מתוקה 38% טרה
עם 3 כפות פודינג וניל סוויטאנגו
שכבה שניה
חותכים תותים לקוביות
כפית אבקת סוויטאנגו
שכבה שלישית
מכינים את הג'לי בהתאם להוראות על הקופסא
אופן ההכנה
תחתית
מערבבים את החומרים
משטחים ומהדקים בכל כוס ככף מהתערובת
שכבה ראשונה
מקציפים שמנת 38% קרה ומוסיפים אט אט את הםודינג עד למרקם של קצפת יציבה
מניחים מהקצפת על השכבה הראשונה
ומכניסים למקרר
שכבה שניה
חותכים את התות עץ לקוביות
מכניסים לסיר קטן ומבשלים
מעט על אש קטנה עם כף שמן קוקוס
וכפית סוויטאנגו
(לשמור על צורת הקוביות בבישול)
מקררים ומניחים על שכבת הקצפת
ומכניסים למקרר
שכבה שלישית
מכינים את הגלי בהתאם להוראות יצרן
ובעוד זה חם מניחים על שכבת התותים ומכניסים למקרר ל4 שעות לפחות
זה רק נראה מסובך אבל זה קל מאד
תהנו ..