חומרים לבסיס
3 ביצים
4 כפות אבקת סוויטאנגו
כוס וחצי קמח שקדים
3 כפות קמח קוקוס
רבע כוס שמן קוקוס מומס
מילוי
3 כפות חלבה פיסטוק סוויטנאגו
3 כפות אבקת קינמון
אופן הכנה
מערבבים ביצים ואבקת סוויטאנגו בקערת מערבל עד לקבלת עיסה אוורירית מוסיפים את שאר חומרי הבסעס ומשטחים על נייר אפיה
בתבנית קוטר של 20
מעל מפזרים ממרח חלבה וקינמון ועם מזלג מערבבים לתוך העיסה
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ30 דקות עד להשחמה
עוגה בחושה חלבה פיסטוק
previous post