חציל
חבילת טינקרבל ( פלפל גמדי)
מלית
500 גרם בשר שמן טחון
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
1/2 בצל טחון
מלח הימאליה
פלפל שחור
רוטב
רבע כוס שמן זית
חצי כוס מים
3 כפות עגבניות מרוסקות מוטי
קורט מלח קורט פלפל שחור
אופן הכנה
חותכים את החציל לאורכו ומפזרים מלח
מניחים בצד .. ולאחר מכן שוטפים וסוחטים .
חותכים את ראש הטינקרבל ומנקים את הגרעינים
ויוצרים פס לאורכו
על נייר אפיה מניחים את החציל /טינקרבל מתבלים שמן זין מלח פלפל מעט צילי חריף אופים כ5-7 דקות הופכים ושוב מכניסים לתנור לעוד כ 5 דקות
מילוי
מערבבים את כל חומרי המילוי במחבת חמה עם מעט שמן זית שמים את כל העיסה שנוצרו ומערבבים ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו מאדום לחום .
הרכבת המנה
לוקחים חציל שמים בשר בכמות לא גדולה בתחילתו ומגלגלים
לוקחים טינקרבל ממלאים במעט בשר וסוגרים ככל האפשר
בתבנית פיירקס לתנור
מסדרים את החצילים הממולאים והטינקרבל הממולא
אם נשאר בשר מפזרים אותו בתבנית
מכינים את הרוטב ושופכים אותו מעל החצילים והטינקרבל
אופציה אחת
מכניסים לתנור כ25 דקות 180 מעלות
אופציה שניה ואהובה עלי
מסדרים בתבנית של הנינגה את המנה
בדיוק כמו בהסבר מעלה
ומכניסים לנינגה
תוכנית גריל על מדיום
כ10 דקות