200 מ"ל שמנת חמוצה
3 כפות ממרח שוקולד סוויטאנגו
ציפוי
50 גרם שוקולד 85%
כפית שמן קוקוס
אופן הכנה
מערבבים היטב
מניחים ניילון נצמד
על תבנית קוביות קרח
ושמים מהתערובת
מכניסים להקפאה לפחות ל3 שעות .
בכוס מותאמת מיקרו
שמים שוקולד 85% ומוסיפים כפית שמן קוקוס ממיסים כדקה עד דקה וחצי
הרכבת המנה
מוציאים את תבנית הקוביות מהמקפיא עוטפים כל קוביה בשוקולד המומס מניחים על נייר אפיה בתבנית ומכניסים להקפאה לשעה ..
תהנו
תודו שזה גאוני ….
הכנתם ?
תייגו אותי באינסטגרם
@hakolzahavgold
גלידוניות שוקו שוקו דל"פ קיטו
previous post