150 גרם קמח שקדים
50 גרם חמאה מומסת
3 כפות אבקת סוויטאנגו
100 גרם שוקולד 85%
125 מל שמנת 38% טרה/חלב קוקוס ארוי די
כפית תמצית וניל
2 ביצים
אופן הכנה:
בצק:
להמיס 50 גרם חמאה להוסיף 150 גרם קמח שקדים
2 כפות אבקת סוויטאנגו ביצה ולערבב טוב…
לשטח את הבצק בידיים לחות על התבנית
לאפות כ7 דקות בחום 170 מעלות ולהוציא
מלית :
להמיס 100 גרם שוקולד עם 125 מל שמנת 38%/ חלב קוקוס כ40 שניות במיקרו להוציא לערבב טוב להוסיף ממתיק תמצית וניל וביצה לערבב היטב ולשטח על הבצק האפוי
להכניס שוב לתנור חום 170 מעלות כ20 דקות.
לאחסן במקרר
פאי שוקולד דל פחמימה
previous post
6 comments
שלום גולדי, אשמח לדעת את כמות הפחמימות בעוגת פאי שוקולד. תודה
מכניסים את המתכון באנלייזר מתכון
הי במה אפשר להחליף את הסוכרלוז?
אפשר בסילאן טבעי אולי?
הסוכרלוז חוץ ממתיקות נותן עוד משהו במתכון כמו שסוכר נותן נפח השחמה אוכל לשמרים (בכלליות לאו דווקא במתכון הנל)
תודה
סילאן/ מייפל עמוסים פחמימה לא טובים לנו …סוויטאנגו טעים
באיזה גודל תבנית אופים את הפאי שוקולד? המתכון נראה מושלם. תודה
20 קוטר