חומרים
3 ביצים
250 גרם מסקרפונה
150 מל שמנת מתוקה 38% טרה
3 כפות סוויטאנגו
כוס וחצי קמח שקדים
כפית תמצית וניל
כפית אבקשת אפיה
קליפת תפוז
אופן הכנה
מקציפים את הביצים מוסיפים את כל החומרים ומערבבים היטב (משאירים קצת קמח שקדים לפזר מעל)
משטחים בתבנית אינגליש קייק מעל מפזרים קמח שקדים וקליפת תפוז.
אופים כ30 דקות 180 מעלות עד להשחמה
13 comments
המתכון לא ברור לערבב את כל החומרים וגם לפזר קמח שקדים מלמעלה.מה הכוונה?
טיפונת ,מה שמעל זה לעיצוב
היי העוגה נראת מצוין
רציתי לשאול מה זה סוויטאנגו והאם אפשר סוכרלוז?
האם אפשר גבינה אחרת במקום מסקרפונה?
תודה
מסקרפונה רצוי לא להחליף …סוכרלוז נוזלי 15 טיפות ולוודא שמספיק מתוק לפני האפיה
איפה קונים קמח שקדים
חנויות טבע …
את הקצפת מוסיפים ככה בלי להקציף
כן
באיזו איזו שמנת משתמשים?
מותר מתוקה? זה לא מלא סוכר?
שמנת 38% של טרה …ולא בלי סוכר
אפשר סוכר במקום ממתיק? אם כן, כמה?
תודה
אני זו לא הכתובת לסוכר …